Programok

Megszólal a pacsirta? - Tavaszváró túra a fülöpházi homokbuckáknál

Találkozó: 9:00 óra, Fülöpháza, Naprózsa Ház és Erdei Iskola parkoló
Megközelítés: az 52-es főút 20. kilométerszelvénynél Természetvédelmi oktatóközpont feliratú tábla jelzi, GPS 46.868213, 19.425642
Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max. 25 fő)

A néphagyomány szerint, ha Zsuzsanna napján megszólal a pacsirta, közeleg a tavasz. Ennek járunk utána túránk során, megfigyeljük a tavaszra készülődő természetet és megismerkedünk a Fülöpházi-homokbuckák tájtörténetével, természeti értékeivel és azok védelmével.

Táv: 5 km

Időtartam: 3-4 óra

Túravezető: Morvai Edina

JEGYVÁSÁRLÁS


Jegyárak:

 • Felnőtt jegy: 1800 Ft/fő
 • Gyerek jegy*: 1300 Ft/fő
 • Kedvezményes jegy**: 1300 Ft/fő
 • Nagycsaládos kedvezmény: minimum 3 gyerek esetén a szülők számára is kedvezményes jegy vásárolható, ami a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.
  *4-6 éves korig
  **(diák, MTSZ tag, MME tag, nyugdíjas, pedagógus igazolvány, a jegy csak a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.

Információ:

Akinek van távcsöve, feltétlenül hozza magával.  

Kutyát hozhatok-e: a túravezetővel előzetes telefonos egyeztetés szükséges

 • A túrával kapcsolatos kérdésekkel keresse a túravezetőt: Morvai Edina, morvaie@knp.hu, +36703727274
 • Amennyiben jegyvásárlással kapcsolatos problémája van, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket: Jegy.hu (bal alsó sarok, chat fül), vagy az interticket@interticket.hu e-mail címen tud segítséget kérni.
 • Ha jelentkezéssel kapcsolatban kérdései vannak, hétköznap 8-17 óra között hívja munkatársunkat a +36 30/149 3205 számon.

Gyakran ismételt kérdések a jegyvásárlással kapcsolatban