Termékek

Aszalványok, őrlemények

Bio szőlőmag őrlemény

Termelő: Gonda János

Cím:  6348 Érsekhalma Fő út 35., telefon: +3670 310 6514, e-mail: annaborhaz@gmail.com, honlap: www.annaborhaz.hu 

A szőlőmag a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amit már Szent- Györgyi Albert is megállapított. Kutatások szerint az öregedési és az általános leépülési folyamatokban jelentős szerepet játszanak a szabad gyökök. Ezek negatív hatásait semlegesíthetik a szőlőmagőrleményben nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek, melyek antioxidáns hatása a C-vitaminnál hússzor, az E-vitaminnál ötvenszer erősebb.

Ajánljuk keringési problémák megelőzésére, allergia enyhítésére, immun-erősítésre. Ezen kívül védheti és erősítheti a kötőszövetet, elősegítheti a bőr rugalmasságát, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint. Segíthet az izületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkentheti a gyulladásokat. Egyes hatóanyagai képesek átjutni a véragy-gáton is, így megóvhatják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásaitól. Segíthet a koleszterin szint beállításában.

Az Anna Borház szőlőmag őrleménye a friss, ki nem erjesztett vörös szőlőből származik, és préselés után azonnal feldolgozzuk, így hatóanyagait maximálisan meg tudjuk őrizni. A szőlőmag teljes olajmennyiségét tartalmazza! Egészsége megőrzése érdekében minden korosztálynak ajánljuk.

Az OÉTI által értékelt és szakvéleménnyel ellátott étrendkiegészítő készítmény. OÉTI not. szám: 12396/2013. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO 01

Adagolás: naponta egy kávéskanálnyi mennyiség (2 g). Egy csomag kb. 50 napra elég. Tárolása: száraz, napfénytől védett helyen. Hőmérsékleti ingadozások a hatóanyagot nem, de a csomagolást  károsítják. Figyelem! Szedése előtt kérje ki orvosa véleményét! Nem helyettesíti az egészséges életmódot, vegyes étrendet és az orvosi ellátást!

Szárított gyógynövények

Termelő: Bóna Zoltán és Bóna Zoltánné Mari

Cím: 6237 Kecel, Vörösmarty u. 32., telefon: +3670 206 5451, e-mail: bonamari65@gmail.com

Gyógynövényeinket a Kecel mellett található Vörös mocsár területéről gyűjtjük be. Szárított gyógynövényeink:

  • galagonya virág
  • csalán
  • bodzavirág
  • lómenta
  • vadkomló

Célunk, hogy a védett területről begyűjtött szárított gyógynövényeinket újrahasznosított csomagolásban áruljuk. Szárítókosarakban, naptól védett helyen szárítjuk őket. A gyógynövényeket évente egyszer vagy maximum kétszer gyűjtjük be. A termékeink vegyszermentesek, mesterséges ízfokozó és adalékmentesek.