Naprózsa Erdei Iskola - Fülöpházi-buckavidék

Naprózsa - Tájékoztató tanárok részére

Szükséges felszerelés:
- ágyneműhuzat (párna- és takaróhuzat), lepedő
- papírtörlő, konyharuha, papírzsebkendő, szalvéta
- főzéshez szükséges alapvető élelmiszerek (fűszerek, só, olaj, tea stb.)
- mosogatószer, mosogatószivacs
- wc-papír, kéztörlő ruha, szappan, tusfürdő, tisztasági csomag, törölköző
- időjárásnak megfelelő öltözék megfelelő számú váltással, esőkabát, hosszúnadrág, pulóver, zárt cipő, csak benti használatra váltócipő vagy papucs, sapka/kalap, kisebb hátizsák, kulacs
- bőrre juttatható kullancs- és szúnyogriasztó
- naptej
- szabadtéri játékok, focilabda, pingpong felszerelés

Javasolt felszerelés: szakmai felszerelés (jegyzetfüzet, rajzlap, írószer, színes ceruza, zsírkréta, távcső, nagyító, határozókönyvek, fej- vagy zseblámpa stb.)

Amit az erdei iskola személyzete vállal:

- A szükséges engedélyekkel rendelkező szálláshelyet átvételi elismervény ellenében tisztán átadja a szükséges kulcsokkal együtt a turnusvezető tanárnak a megérkezéskor. Távozás előtt átveszi az épületet.
- Az átadás-átvételt az oktatási referens bonyolítja.
- Gondoskodik az épület rendeltetésszerű működtetéséről (engedélyek, víz- és áramellátás, szükség esetén fűtés). Biztosít felmosó készletet, fertőtlenítő felmosó szert, elsősegélynyújtó ládát.
- Az étkezésekhez szükséges eszközöket biztosítja (a mosogatást a Megrendelő vállalja).
- Az évszaknak megfelelő paplant és párnát (huzat nélkül) biztosítja a csoport számára.
- Az előzetes egyeztetésnek megfelelően az erdei iskolai szakmai programhoz foglalkozásvezetőt és felszerelést biztosít.
- Lehetőséget ad a csoport vezetőjének a szálláshely megtekintésére előzetesen egyeztetett időpontban.

Amit a Megrendelő vállal:

- A szálláshely és a lakóhely közötti utazás szervezését és térítését.
- A létszámnak megfelelő számú felelős kísérőtanárt biztosít a gyerekekhez, aki a 24 órás felügyelet ellátja, a Naprózsa Erdei Iskola vezetője által tartott foglalkozásokon a fegyelmet fenntartja, és gondoskodik a házirend betartatásáról.
- A kísérőtanár megismerkedik az erdei iskola házirendjével, balesetvédelmi előírásaival, ezeket elfogadja, betartásáról a program időtartama alatt gondoskodik.
- A Naprózsa Erdei Iskolától igényelt szakmai programon túli és a szabadidős foglalkozásokat a kísérőtanárok tartják, illetve szervezik.
- A kísérőtanárok otthon felkészülnek, és a tanulókat felkészítik az erdei iskolázásra.
- Az étkezés utáni mosogatásról a csoportnak kell gondoskodni. Az erdei iskolának nem áll rendelkezésre erre kiszolgáló személyzet.
- Gondoskodik a szálláshelyen az erdei iskola által nem biztosított, de szükséges anyagokról és eszközökről (WC-papír, konyharuha, stb.). Ezek költsége a Megrendelőt terheli.
- A gyerekek egészségi állapotát ellenőrzi, az érvényes orvosi alkalmassági igazolásokat a szálláshelyre érkezéskor leadja.
- A csoport a szálláshelyet ott tartózkodása ideje alatt tisztán, rendben tartja, a szükséges mértékben takarítja.

Időpontot az erdei iskola vezetővel tudnak egyeztetni az alábbi elérhetőségeken:

Morvai Edina: +36 70/372 7274, morvaie@knp.hu

A kitöltött, aláírt Megrendelőt beszkennelve e-mailben kérjük visszaküldeni a morvaie@knp.hu emailcímre! A lefoglalt időpont csak ebben az esetben válik érvényessé.