Naprózsa Erdei Iskola - Fülöpházi-buckavidék

Naprózsa - Tájékoztató tanárok részére

Javasolt felszerelés: időjárásnak megfelelő öltözék megfelelő számú váltással, esőkabát, hosszúnadrág, zárt cipő, papucs/benti cipő, tisztasági csomag és WC-papír, a szervező tanár által kért szakmai felszerelés (füzet, írószer, távcső, nagyító, kézi- és határozókönyvek stb.), bőrre juttatható szúnyogriasztó! Szabadtéri játékok, pingpong felszerelés.

Amit az erdei iskola személyzete vállal:

- A szükséges engedélyekkel rendelkező szálláshelyet átvételi elismervény ellenében tisztán átadja a szükséges kulcsokkal együtt a turnusvezető tanárnak a megérkezéskor. Távozás előtt átveszi az épületet.
- Az átadás-átvételt az oktatási referens bonyolítja.
- Gondoskodik az épület rendeltetésszerű működtetéséről (engedélyek, víz- és áramellátás, szükség esetén fűtés). Biztosít felmosó készletet, fertőtlenítő felmosó szert, elsősegélynyújtó ládát.
- Az étkezésekhez szükséges eszközöket biztosítja (a mosogatást a Megrendelő vállalja).
- Az évszaknak megfelelő ágyneműt (huzat nélkül) és a tájékoztatóban ismertetett felszerelést biztosítja a csoport számára szolgáltatási díj fejében.
- Az előzetes egyeztetésnek megfelelően az erdei iskolai szakmai programhoz foglalkozásvezetőt és felszerelést biztosít.
- Lehetőséget ad a csoport vezetőjének a szálláshely megtekintésére előzetesen egyeztetett időpontban.

Amit a Megrendelő vállal:

- A szálláshely és a lakóhely közötti utazás szervezését és térítését.
- A létszámnak megfelelő számú felelős kísérőtanárt biztosít a gyerekekhez, aki a 24 órás felügyelet ellátja, a Naprózsa Erdei Iskola vezetője által tartott foglalkozásokon a fegyelmet fenntartja, és gondoskodik a házirend betartatásáról.
- A kísérőtanár megismerkedik az erdei iskola házirendjével, balesetvédelmi előírásaival, ezeket elfogadja, betartásáról a program időtartama alatt gondoskodik.
- A Naprózsa Erdei Iskolától igényelt szakmai programon túli és a szabadidős foglalkozásokat a kísérőtanárok tartják, illetve szervezik.
- A kísérőtanárok otthon felkészülnek, és a tanulókat felkészítik az erdei iskolázásra.
- Az étkezés utáni mosogatásról a csoportnak kell gondoskodni. Az erdei iskolának nem áll rendelkezésre erre kiszolgáló személyzet.
- Gondoskodik a szálláshelyen az erdei iskola által nem biztosított, de szükséges anyagokról és eszközökről (WC-papír, konyharuha, stb.). Ezek költsége a Megrendelőt terheli.
- A gyerekek egészségi állapotát ellenőrzi, az érvényes orvosi alkalmassági igazolásokat a szálláshelyre érkezéskor leadja.
- A csoport a szálláshelyet ott tartózkodása ideje alatt tisztán, rendben tartja, a szükséges mértékben takarítja.

Időpontot az erdei iskola vezetőkkel tudnak egyeztetni az alábbi elérhetőségeken:

Nagyné Grecs Anita oktatási referens, óvodás és általános iskolás csoportok koordinálása: +36 30/566 5641, grecsa@knp.hu
Morvai Edina oktatási referens, középiskolás, egyetemi, kutató csoportok koordinálása: +36 70/372 7274, morvaie@knp.hu

A kitöltött, aláírt Megrendelőt beszkennelve e-mailben kérjük visszaküldeni! A lefoglalt időpont csak ebben az esetben válik érvényessé.