Naprózsa Erdei Iskola - Fülöpházi-buckavidék

Naprózsa – Szolgáltatások

Szállás

A Naprózsa Erdei Iskola szálláshelyén összesen 30 fő elhelyezésére van lehetőség 5 szobában. A földszinten 2 darab 6 ágyas szoba van (szobánként 3 emeletes ággyal), a tetőtérben 2 darab 8 ágyas (szobánként 2 emeletes és 4 szimpla ágy) és 1 darab 2 ágyas (szimpla ágyak) szoba található.

Naprózsa szoba belső
A tálalásra használható teakonyha felszerelése: mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, 30 főre tálaló edények és evőeszközök.

A földszinten tusoló, wc és kézmosó, a tetőtérben két mosdóban zuhanyozók és wc található. A pincében minilabor és pingpong terem áll a gyerekek rendelkezésére.
A sötétíthető előadóterem felszerelése: 12 darab kétszemélyes asztal székekkel, tábla, faliújság, vetítővászon.

Naprózsa előadóterem

Naprózsa Erdei Iskola

Foglalkoztató terem

A szomszédos Naprózsa Házban egy 30 fő befogadására alkalmas foglalkoztató terem található, ez előadások, versenyek, szakmai műhelyprogramok és foglalkozások megtartására egyaránt alkalmas, és étkezésekre is használható. Egy kiszolgáló konyha is csatlakozik hozzá, és a földszinten kézmosási lehetőség is van. Foglalkozásokat lehet tartani, vetítési lehetőség itt is rendelkezésre áll (projektor, tv). 

Naprózsa HázKert

Az oktatóközpont nagy bekerített kertjében kerti tó, gyógynövény kert, rönkjátszótér és szabadtéri kemence található. Az épület mellett helyezkedik el egy szabadtéri tanterem padokkal és asztalokkal, valamint itt van egy erdei tornapálya is, amely a kezdőpontja a Báránypirosító és a Garmada tanösvénynek is.

Naprózsa Ház - kertÉtkezés

Az étkeztetésről és az étkezés utáni mosogatásról a csoport egyénileg gondoskodik. Napi háromszori étkezés rendelhető Izsákról, a Vino Étteremből.
Elérhetőség:
Vino Étterem, Panzió és Pinceklub
6070, Izsák, Dózsa Gy. tér 4.
06 (76) 569 135
vino@vitae.hu