Programok

Fülemülék éjszakája a Kolon-tónál

Találkozó: 18:00, Izsák
Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi (2 felnőtt, max. 5 gyerek) 4000 Ft
Információ, jelentkezés: kizárólag online módon, a Jelentkezni szeretnék gombra kattintva és kitöltve az űrlapot 2021. május 21., 12 óráig. Max. 20 fő.

A túra betelt, több jelentkezőt nem tudunk fogadni. Köszönjük megértését!

A gyalogtúra során Izsákról indulva a Kolon-tó szegélyében több kilátópontot érintünk, közben a megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, különleges élővilágával, érdekes növényeket és állatokat mutatunk be.

Visszafelé vezető utunkon az éjszaka hangjaira figyelünk, fülemülék szólnak, békák koncerteznek, ha szerencsénk van az aranysakálok vonyítását is hallhatjuk.

Táv: 6 km, időtartam: 4-5 óra

Túravezető: Morvai Edina

Amennyiben a jelentkezéshez segítségre van szüksége, hétköznap 8-16 óra között hívja munkatársunkat a +36 76/482-948 telefonszámon.

A hatályos kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a vele érkező kiskorúak vehetnek részt a túrán! A védettségi igazolvány meglétét személyazonosításra alkalmas okmánnyal együtt a helyszínen ellenőriznünk kell.