Programok

Nyáresti túra a Kolon-tónál

Találkozó: 18.30 óra, Soltszentimre
Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max. 25 fő)

A gyalogtúra során több kilátópontot érintünk, közben a megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, különleges élővilágával, érdekes növényeket és állatokat mutatunk be. Késő nyári hangulatban gyalogtúrázunk a Bikatorok tanösvényen, gyönyörködünk a naplemente fényeiben, visszafelé a csillagos ég alatt vezet az utunk.

A túrát szakmai tartalma miatt 12 éven felülieknek javasoljuk.

Táv: 3-4 km

Időtartam: 3-4 óra

Túravezető: Morvai Edina

JEGYVÁSÁRLÁS 

Jegyárak:

 • Felnőtt jegy: 2000 Ft/fő
 • Gyerek jegy*: 1500 Ft/fő
 • Kedvezményes jegy**: 1500 Ft/fő
 • Nagycsaládos kedvezmény: minimum 3 gyerek esetén a szülők számára is kedvezményes jegy vásárolható, ami a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.
  *4-6 éves korig
  **(diák, MTSZ tag, MME tag, nyugdíjas, pedagógus igazolvány), a jegy csak a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.

Információ:

Akinek van távcsöve, feltétlenül hozza magával!

Szúnyog- és kullancsriasztó, valamint fej- vagy elemlámpa javasolt.

Kutyát hozhatok-e: nem.

 • A túrával kapcsolatos kérdésekkel keresse a túravezetőt: Morvai Edina, morvaie@knp.hu, +36703727274
 • Amennyiben jegyvásárlással kapcsolatos problémája van, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket: jegy.hu (bal alsó sarok, chat fül), vagy az interticket@interticket.hu e-mail címen tud segítséget kérni.
 • Ha jelentkezéssel kapcsolatban kérdései vannak, hétköznap 8-17 óra között hívja munkatársunkat a +36 30/149 3205 számon.

Gyakran ismételt kérdések a jegyvásárlással kapcsolatban