Programok

ELMARAD! - Négy évszak az 50 éves Mártélyi Tájvédelmi Körzetben

Találkozó: 9:00 óra, Hódmezővásárhely, Bodzás út vége
Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi (2 felnőtt, max. 5 gyerek) 4000 Ft
Információ, jelentkezés: kizárólag online módon, a Jelentkezni szeretnék gombra kattintva és kitöltve az űrlapot 2021. február 19., 12 óráig. Max. 30 fő.

A túra betelt, több jelentkezőt nem tudunk fogadni. Köszönjük megértését!

A JÁRVÁNY MIATTI KORLÁTOZÁSOK MÁRCIUSIG TÖRTÉNŐ MEGHOSSZABBÍTÁSA MIATT A TÚRA ELMARAD!

A fennállása 50. évfordulóját ünneplő Mártélyi Tájvédelmi Körzetben a közismert tanösvényektől távolabb rejtőző táji értékeket fedezzük fel. Minden évszakban bejárjuk ugyanazt az útvonalat és megfigyeljük a természet változását. A túrához saját autó használata szükséges!

Táv: A túra 10 km hosszúságú, jellemzően saras földúton. Fagy esetén könnyebben járható az út, enyhébb időben kimerítőbb lesz a 10 km végigtaposása a sárban. 

Időtartam: 4 óra

Túravezető: Albert András

A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések jelenleg februárig vannak érvényben. Túránkat ezért meghirdetjük, lehet rá jelentkezni, de kérjük, figyeljék a kormányzati híradásokat és weboldalunkat, hogy megtartható lesz-e a túra!

Amennyiben a jelentkezéshez segítségre van szüksége, hétköznap 8-16 óra között hívja munkatársunkat a +36 76/482-948 telefonszámon.