Programok

Bölcsőtől az akasztófáig: régi betyár történetek és sorsok megelevenítése

Találkozó: 18:00 óra, Bugac, Karikás Csárda
Megközelítés: Google Maps: 46.668317, 19.633961
Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max. 30 fő)

A néprajzi és tájtörténeti témájú túra során az érdeklődők megismerhetik Bugac és környékének betyár- és pásztor történeteit autentikus környezetben. A múltba révedő kultúrtörténeti tárgyú séta során beszélünk majd az itteni tájhasználat legfontosabb változásairól, valamint Kecskemét és Bugac történelmi szimbiózisáról. A Pásztormúzeum és az őshonos magyar házi állatfajok is bemutatásra kerülnek a program során.

Táv: 6 km

Időtartam: 3 óra

Túravezető: Tóth Endre

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

 • Felnőtt jegy: 2000 Ft/fő
 • Gyerek jegy*: 1500 Ft/fő
 • Kedvezményes jegy**: 1500 Ft/fő
 • Nagycsaládos kedvezmény: minimum 3 gyerek esetén a szülők számára is kedvezményes jegy vásárolható, ami a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.
  *4-6 éves korig
  **(diák, MTSZ tag, MME tag, nyugdíjas, pedagógus igazolvány), a jegy csak a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.

Információ:

Kutyát hozhatok-e: jól szocializált kutyát, pórázon lehet hozni.

 • A túrával kapcsolatos kérdésekkel keresse a túravezetőt: Tóth Endre, tothe@knp.hu, +3630/4884547
 • Amennyiben jegyvásárlással kapcsolatos problémája van, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket: jegy.hu (bal alsó sarok, chat fül), vagy az interticket@interticket.hu e-mail címen tud segítséget kérni.
 • Ha jelentkezéssel kapcsolatos kérdései vannak, hétköznap 8-17 óra között hívja munkatársunkat a +36 30/149 3205 számon.

Gyakran ismételt kérdések a jegyvásárlással kapcsolatban