Hírek, aktualitások

Digitális Tavaszköszöntő, 1. hét feladatai

A körülményekhez alkalmazkodva idén más formában rendezzük meg a Tavaszköszöntő vetélkedőt általános iskolás tanulók számára. A mai naptól kezdve május végéig minden héten, csütörtökön közzéteszünk egy-egy feladatlapot, melynek a megoldására egy hét áll majd rendelkezésre, a következő hét szerdáig kell emailben visszajuttatni a megoldásokat a ronkoe@knp.hu e-mail címre.

A visszaküldők között hetente kisorsolunk egy-egy nyereményt, ami lehet mesekönyv, bögre vagy egyéb ajándék. A „digitális” Tavaszköszöntő végén azok között, akik a 10 hét alatt a legtöbb feladatlapot beküldik, 5 db egy évre szóló családi belépőt fogunk kisorsolni, melyek az Igazgatóság szakvezetéses túráin való ingyenes részvételre jogosítanak fel (az egy év természetesen onnan indul majd, amikor helyreáll a helyzet a világban és újra lehet közösségi eseményeket szervezni).

Az 1. hét feladatlapja INNEN letölthető!

A megoldásokat 2020. április 1-ig juttassátok vissza Szabóné Ronkó Erzsébet környezeti nevelőnek a ronkoe@knp.hu e-mail címre!

A megoldásokat beküldhetitek IDE KATTINTVA ÉS KITÖLTVE AZ ŰRLAPOT.

Persze az is jó, ha e-mailben megírjátok a megoldásokat a ronkoe@knp.hu címre, vagy ha szeretnétek, lefotózzátok a kinyomtatott és kitöltött feladatlapot és úgy külditek el.

A 2. hét feladatlapja április 2-án érkezik. Ekkor közzétesszük az előző hét megoldásait és az első hét nyertesét.

Az 1. hét nyereménye: rákosi viperás bögre. Sorsolás: 2020. április 2.

Hajrá, legyetek ügyesek és kitartóak!

Részt veszek a játékban, letöltöm az első feladatlapot!