Hírek, aktualitások

December 22-től január 6-ig szünetel az ügyintézés és az ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink!

A kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet [a továbbiakban kormányrendelet] értelmében a Kormány kormányzati igazgatási szünetet rendelt el valamennyi, a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény hatálya alá tartozó kormányzati igazgatási szerv részére, amely 2022. december 22-től 2023. január 6-ig tart.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányrendelet 2. § (1) és (2) bekezdései értelmében az igazgatási szünet időtartama alatt Igazgatóságunkon az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel.

A fentiek alapján 2022. december 22-től 2023. január 6-ig a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Kecskemét, Liszt Ferenc utca 19. alatti székhelyén, valamint tájegységi irodáiban és területi irodájában ügyfeleket nem tudunk fogadni.

Az e-mail-ben érkező megkeresések, ügyfél beadványok, Hivatali kapura érkező megkeresések, postai küldemények feldolgozása az igazgatási szünet befejezését követően, 2023. január 9-én kezdődik meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kormányrendelet értelmében az igazgatási szünet időtartama az ügyintézési határidőbe nem számít bele.

Az igazgatási szünet alatt bemutatóhelyeink - így a kecskeméti Természet Háza is - zárva tartanak.

Megértésüket köszönjük!

Békés, boldog karácsonyt, és örömökben, egészségben gazdag új évet kíván a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság!

 

Békés, boldog karácsonyt és örömökben gazdag új évet kíván a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság!