Hírek, aktualitások

A pünkösdi hétvégén várjuk az érdeklődőket Balatonfüreden, a Magyar Nemzeti Parkok Hete nyitórendezvényen

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2023 rendezvény keretében május 29-június 4. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjének május 26-29. között a balatonfüredi Tagore sétány ad otthont, kapcsolódva a Balatoni Hal- és Borfesztivál rendezvényéhez. Keressék a Kiskunsági Nemzeti Park standját!

A balatonfüredi Tagore sétányon mutatkoznak be a hazai nemzeti parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapnak a látogatók hazánk természeti és ökoturisztikai kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek nemzeti parki termék védjeggyel rendelkező termelők, hogy különleges termékeiket kóstoltassák, bemutassák, vásárlásra kínálják.

KNP stand
Fotók: Ludnai Tünde

KNP stand

A nemzeti parkok mellett a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ, a WWF Magyarország, a Magyar Természetjáró Szövetség, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Varázslatos Magyarország, a Magyar Arborétumok és Botanikus Kertek Szövetsége, valamint a Magyar Kertörökség Alapítvány természetvédelmi programját is megismerhetik az érdeklődők.

A folytatásban, május 29-június 4. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság programjai IDE KATTINTVA érhetőek el.

KNP stand