Programok

Korareggeli túzokleső túrák Apajpusztán

Találkozó: 6:00 óra, Bugyi, református templom melletti parkoló
Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max. 20 fő)

A túra során saját gépkocsikkal a madarak tartózkodási helyétől függően járunk be megfigyelési pontokat. Közben megismerkedünk a Felső-Kiskunság szikes pusztáinak jellegzetes madaraival (kiemelten a túzokkal), növényeivel és a térség arculatát alakító földhasználattal, annak természetvédelmi vonatkozásaival.

Túra időtartama: 4 óra

Túravezető: Lóránt Miklós

Jegyvásárlás

 

Jegyárak:

Teljesárú jegy: 2000 Ft

Kedvezményes jegy*: 1500 Ft 

Nagycsaládos jegy**: 1500 Ft/fő

*(gyerek (6-18 éves korig), diák, MTSZ tag, MME tag, nyugdíjas, pedagógus igazolvány, a jegy csak a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel)

**(2 felnőtt + 3 vagy annál több gyerek, min. 5 fő)

 

Információ:

  • túrával kapcsolatos kérdésekkel (pl. hozhatok-e kutyát stb.) keresse a túravezetőt: Lóránt Miklós, 30/336-4850, lorantm@knp.hu
  • Ha jelentkezéssel kapcsolatban kérdései vannak, hétköznap 8-17 óra között hívja munkatársunkat a +36 30/149 3205 számon.
  • Amennyiben jegyvásárlással kapcsolatos problémája van, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket: Jegy.hu (bal alsó sarok, chat fül), vagy az interticket@interticket.hu e-mail címen tud segítséget kérni.

Gyakran ismételt kérdések a jegyvásárlással kapcsolatban