Programok

Fészekrakók a Csaj-tavon

Találkozó: 8:00 órakor, Tömörkény, a régi halgazdaság bejáratánál; Google Maps: 46.591652, 20.081371
Megközelítés: Csanytelek és Tömörkény települések között a „Halgazdaság” táblánál bekanyarodva kb. 1 km-t kell haladni az úton a sorompóig.
Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max. 30 fő)

A túra célja, a tavak madárvilágának megismerése. Költési időben nagy a nyüzsgés a Csaj-tó tórendszerén. A nádasokban hazánk szinte összes gémféléje költ, a sekélyebb részek tökéletes élőhelyet nyújtanak a gázló- és parti madaraknak. A napjainkig itt megfigyelt több mint 250 madárfajból legalább 100 költ is a területen.

Táv: 4 km

Időtartam: 3 óra

Túravezető: Korom István

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

  • Felnőtt jegy: 1800 Ft/fő
  • Gyerek jegy*: 1300 Ft/fő
  • Kedvezményes jegy**: 1300 Ft/fő
  • Nagycsaládos kedvezmény: minimum 3 gyerek esetén a szülők számára is kedvezményes jegy vásárolható, ami a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.
    *(4-6 éves korig)
    **(diák, MTSZ tag, MME tag, nyugdíjas, pedagógus igazolvány), a jegy csak a kedvezményre jogosító okmányok bemutatása ellenében használható fel.

Információ:

Akinek van, távcsövet feltétlenül hozzon magával!

Kutyát hozhatok-e: erre a túrára nem lehet kutyát hozni

A túrával kapcsolatos kérdésekkel keresse a túravezetőt: Korom István, koromi@knp.hu, +36 70 411 0958

Amennyiben jegyvásárlással kapcsolatos problémája van, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket: Jegy.hu (bal alsó sarok, chat fül), vagy az interticket@interticket.hu e-mail címen tud segítséget kérni.
Ha jelentkezéssel kapcsolatban kérdései vannak, hétköznap 8-17 óra között hívja munkatársunkat a  +36 30/149 3205 számon.

Gyakran ismételt kérdések a jegyvásárlással kapcsolatban