Környezeti nevelés

„Miénk a Kiskunság!” videópályázat

Pályázati felhívás

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság 50 éves évfordulója alkalmából videópályázatot hirdet.

A pályázat célja, hogy rövid videó üzenetben a pályázó képpel és szóban megfogalmazza, mit is jelent számára a Kiskunság, a természetvédelem. A pályázat olyan videókat vár, amelyek bemutatják a Kiskunsági Nemzeti Park sokszínű és különleges állat- és növényfajait, védett területeit, a jellemző kiskunsági tájat és élőhelyeket, valamint a hagyományos állattartást. Az elkészült felvétel a pályázó saját alkotása. A videó a Kiskunsági Nemzeti Park valamely területén készüljön. Fontos, hogy a videó kifejezze készítője személyes kötődését, érzéseit a Kiskunsági Nemzeti Parkkal kapcsolatban.

plakát

Pályázni személyenként 1 db, rövid, 1 – 5 perces videóval lehet, amely a Kiskunsági Nemzeti Park területén készült a védett területek látogatási szabályainak betartásával. Az elkészült alkotást a pályázó saját tárhelyére tölti fel, az annak eléréséhez szükséges linket pedig a videopalyazat@knp.hu e-mail címre kell megküldeni.

Kérjük, az elküldött videók mellé az alábbiakat tüntessék fel: név, cím, kor, a videó címe, elérhetőségek, hozzájáruló nyilatkozat kitöltve.

A videó üzenetek készülhetnek egyénileg vagy csoportosan is (maximum 3 fő).

A beküldők között értékes díjakat sorsolunk ki. A 3 legjobbnak ítélt videó készítője nemzeti parki ajándékcsomagban részesül, a fődíj egy 3 napos 4-6 fős családi hosszúhétvége a Kontyvirág Erdei Iskolában, amely Lakitelek-Tőserdőn található.

A pályázat beküldésének határideje: 2024. december 15., 18:00 óra

A videópályázata szabályzata és a nevezéshez szükséges, kitöltendő hozzájáruló nyilatkozat a lap alján letölthető!