Programok

ELMARAD! - Vizes élőhelyek világnapja túra a Kolon-tónál

Találkozó: 9:00 óra, Izsák (a találkozó pontos helyszínét jelentkezéskor, válaszlevélben küldjük)
Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes jegy (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi jegy (2 felnőtt, max. 5 gyerek)
Információ, jelentkezés: kizárólag online módon, a Jelentkezni szeretnék gombra kattintva és kitöltve az űrlapot 2021. február 5., 12 óráig. Max. 30 fő.

A túra betelt, több jelentkezőt nem tudunk fogadni. Köszönjük megértését!

A JÁRVÁNY MIATTI KORLÁTOZÁSOK MÁRCIUSIG TÖRTÉNŐ MEGHOSSZABBÍTÁSA MIATT A TÚRA ELMARAD!

A vizes élőhelyek világnapja alkalmából ismerjék meg a Kiskunság egyik legjelentősebb vizes élőhelyét, a Kolon-tavat. A gyalogtúra során Izsákról indulva a Kolon-tó szegélyében több kilátópontot érintünk, miközben  megfigyeljük az élővilágot és megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, természeti értékeivel és azok védelmével. Táv: 12 km, időtartam: 5-6 óra. Létszám: max. 30 fő

Túravezető: Morvai Edina

A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések jelenleg februárig vannak érvényben. Túránkat ezért meghirdetjük, lehet rá jelentkezni, de kérjük, figyeljék a kormányzati híradásokat és weboldalunkat, hogy megtartható lesz-e a túra!

Amennyiben a jelentkezéshez segítségre van szüksége, hétköznap 8-16 óra között hívja munkatársunkat a +36 76/482-948 telefonszámon.