DOKUMENTÁCIÓ "Hal értékesítése" című nyilvános értékesítési felhíváshoz - Csaj-tó, 2022, második kör

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság (6000 Kecskemét, Liszt Ferenc u. 19.) a továbbiakban, mint ajánlatkérő, az alábbi nyilvános pályázati felhívást teszi közzé:

Az értékesítendő vagyontárgy megjelölése, célja:

Az ajánlatkérő a Tömörkény Csaj- tó halastórendszeréből halászat során megfogott 3 nyaras pikkelyes ponty értékesítésére ajánlattevők jelentkezését várja a készlet függvényében, de legkésőbb 2022. december 15-ig. Ajánlatkérő a rendelkezésre álló készlet mértékéig minden – legalább a kiindulási árat elérő, érvényes ajánlatot benyújtó – ajánlattevővel keretmegállapodást kíván kötni, amennyiben azt jogszabályi feltétel nem zárja ki. A keretmegállapodás részleteit a szerződéstervezet tartalmazza, de ajánlatkérő itt is felhívja a figyelmet, hogy a keretmegállapodásban a felek nem vállalnak kötelezettséget a mennyiségre, a tényleges adásvétel tárgyát csak az ajánlattevő által szállítmányonként tételesen, külön megrendelt és az ajánlatkérő által tételesen, írásban visszaigazolt mennyiségek képezik.
- Az ajánlatkérő a halászat során kifogott egyéb 2-3 nyaras halfaj (pl.: törpeharcsa, ezüstkárász) értékesítésére külön megállapodás alapján biztosít lehetőséget.
- Az állatok elszállítása a Magyar Állam tulajdonában és az ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő Tömörkény Csaj-tó halastórendszer II. számú tóegység, Tömörkény 0159 helyrajzi számú halastóról
történik a szerződéskötéstől a készlet erejéig, előreláthatólag 2022. december 15-ig terjedő időszakban, előre megjelölt napokon.

Helyszíni szemle:
Az ajánlatkérő az értékesítés tárgyát képező jelen pályázat időtartama alatt meglévő példányok megtekintésére Rácz András természetvédelmi őrrel (tel: +36-30/488 4560) történő előzetes egyeztetést követően próbahalászattal biztosít (a próbahalászathoz szükséges eszközöket az ajánlatkérő biztosítja) lehetőséget a pályázat teljes időtartama alatt.

A 3 nyaras pikkelyes ponty példányok becsült súlya 2,5 kg/példány, az II. számú tóegységben lehalászásra kerülő hal összes becsült mennyisége: 10000-20000 kg. Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a tényleges súlyadatok (ponty példányok, illetve összes becsült mennyiség) a becsült súlyadatoktól eltérhetnek!

A részletes pályázati dokumentáció alább letölthető.